Höst – nya tag!

Nu tänker jag inte skriva att det är skönt när hösten kommer och man får rutiner och ordning och reda igen. För det tycker jag inte. För min del kan det vara sommar och ledigt jämt. Jag går gärna och dräller med ungarna i pyjamas hela dan och äter frukost till middag och pizzarester till frukost. Det går minsann inte när hösten kommer och man ska ha RUTINER. Skola, jobb, ordning och reda och middag i tid. Lappar och möten och miljoner tider att passa… MEN – nu är det som det är. Sommaren är slut, och rutinerna är tillbaka. På gott och ont. Och eftersom jag tror att man till stor del är sin egen lyckas smed tänker jag försöka vara positiv och tycka att rutiner är bra. Det blir ju sommar någon gång igen!

Så mitt nya ”rutinerade” liv kommer att märkas här på sidan med tätare uppdateringar, jag kommer som jag innan gjort meddela så fort jag lagt in nya evenemang, och i vilka områden. Det finns idéer och förslag för sidan som ska vi ska jobb vidare med, mer om det senare.

Även om jag själv har gått lite på halvfart under sommaren så har payandride.se levt i största välmåga. Mailen har gått varm så gott som varje dag och det har hela tiden varit drygt 100 aktuella evenemang publicerade, hela sommaren. Besöksantalet har varit fortsatt högt och antalet ”likes” på Facebook DSC01298har ökat så nu är det över 800!!! Vilka är alla ni? Hur har ni hittat hit? Vad vill ni ska finnas med, vad är bra, vad är dåligt? Som innan tar jag tacksamt emot förslag, beröm, kritik, kommentarer och idéer! Skriv gärna en rad på sidan http://payandride.se/beratta-din-historia/ om ni har något roligt att berätta, förslag på förbättringar och förändringar tar jag tacksamt emot på mail eller via Facebook.

Så… hösten är här – nya tag!

/Paulina

, ,