Berättat tidigare


bonic_vinterlotta den 23 september, 2012 kl. 20:40 skrev:

Superbra sida ,, så himla bra att allt är samlat på en sida… bara att välja och åka och tävla…

Cornelia den 25 augusti, 2012 kl. 18:22 skrev:

Tacksr tågarpsortens för en grym Hunting idag. Är helnöjd och håller tummarna för att fler tillfällen dyker upp.
Tips till er som fotar. Samarbete med hemsidan? Gillar ni att fota på pay and rides och vill att era bilder ska bli sedda så- why not? Gynnar alla!

Eva Wårenius den 9 augusti, 2012 kl. 08:45 skrev:

Tack Vadsboryttarna för fina tävlingar på en toppenanläggning i Hanaskede i Axvall. Så kul att det finns så mycket pay and ride nu. Har ett sto som har är extremt speciell, har haft svårt att acceptera att bli riden samtidigt som hon är jättestark och energisk. Nu börjar allt plötsligt fungera. En LC på 66 procent var något jag bara drömde om för ett år sedan. Äntligen går det framåt. Därför känns kul att det finns många träningstävlingar att åka ut på nu.

Louise den 5 augusti, 2012 kl. 14:10 skrev:

Vill tacka viarp för alla trevliga kvällshoppningar ni anordnat! bra banor och alternativ och även väldigt fina ”titt-hinder” perfekt ställe för hästen att träna på och bra träning för en själv också! ser fram emot den sista nu den 8/8 !

Katarina den 29 juli, 2012 kl. 19:55 skrev:

En mycket STOR eloge till Tågarportens fantastiska P&J.
(och även andra tävlingar)
Det är som att komma ut på en riktigt tävling, med fantastiska
hinder – olika kombinationer, och ibland alternativhinder som är fasta.
De bjuder också på andra roliga överaskningar….
Mycket proffsigt och seriöst!

Julia den 23 juli, 2012 kl. 20:13 skrev:

Jättetrevlig sida! Jättebra nu när jag ska börja åka ut och tävla med ponnyn

Annika Ahlberg den 27 juni, 2012 kl. 22:22 skrev:

Hej. Tack för en jättebra sida
Hälsningar Annika Ahlberg.

 Malla Sjöholm den 25 juni, 2012 kl. 13:42 skrev:

En mycket bra hemsida! Så tacksamt att allt finns samlat på ett ställe! Är till stor hjälp när dottern och lilla Curt börjar bli redo för tävlingsbanorna.

Matilda den 24 juni, 2012 kl. 23:10 skrev:

Jättebra sida där man lätt hittar närmaste träningstävling och länken till den. Måste också tipsa alla om att åka på pay & jump på Mörrums ryttarförening. En superbra klubb som jag kan tipsa stort om, allt är väl organiserat med trevlig personal

Underberga den 5 juni, 2012 kl. 15:41 skrev:

Vi på Underberga måste passa på att tacka för ett fint initiativ och bra engagemang! Det är mycket uppskattat!

Johanna Samuelsson den 10 maj, 2012 kl. 20:00 skrev:

Hej!
Jag har en önskan om att få funktionen ”skriva ut” på sidan. Perfekt att skriva ut hela årets aktiviteter och sätta upp i stallet så tjejerna kan pricka av alla CR vi ska åka på
Tack på Förhand.
Johanna

Christina Jande den 3 maj, 2012 kl. 19:15 skrev:

Hej!
Vill bara tacka för en jättebra sida  .
Lätt att hitta alla klubbar som arrangerar Pay & Jump etc !
Suveränt  !
Mvh Christina Jande, Skövde

Ann-Louise den 6 mars, 2012 kl. 10:10 skrev:

Jättebra sida! Man vet ju inte ens var man ska leta ibland och nu finns mkt samlat på ett o samma ställe, jättebra. Jag sprider vidare och hoppas att alla utställningsmänniskor också skickar in tips på deras evenemang, som jag ofta tycker det är svårt att hitta information om.

Camilla den 9 februari, 2012 kl. 17:45 skrev:

Jättebra att hitta allting samlat, som inte återfinns i TDB! Jag delar vidare och hoppas att många hittar hit, så att så många arrangemang som möjligt kommer med! Återkommer också när det är dags för oss att ordna aktiviteter, som kanske är av intresse för andra.

Klara den 24 januari, 2012 kl. 20:02 skrev:

Hej, vilken superbra hemsida!!  Så himla bra att hitta alla pay&rides och pay&jumps på en sida. Annars får man leta på massor av hemsidor osv. så denna sidan va ju suverän!!!!!  :)/klara<3

Camilla den 16 januari, 2012 kl. 13:09 skrev:

Superbra gjort att samla sådan här information! Det är inte alltid så lätt att hitta Pay and ride evenemang, det här löser detta problem. För min del kommer det bli Pay and ride pga SvRfs höga licensavgifter.

Pernilla den 12 januari, 2012 kl. 23:03 skrev:

Vilken bra hemsida!! Jag har aldrig tävlat dressyr förut, och har planer på att börja nu med mitt medryttar-friesersto. Och dessutom så hade jag noll koll på regler och sådant, har försökt läsa ridsportsförbundets hemsida men det är för många facktermer för att jag ska orka förstå det. Och nu så hittade jag den här sidan och allt klarnade i huvudet verkligen!  Så nu ska jag nog köra igång med några pay and ride och känna på stämningen lite.
Måste även tipsa om att har ni chansen att åka till Lidköpings ridklubb och tävla så ta den! Verkligen underbart nytt ridhus med samma underlag som de har i scandinavium  Hela ridskolan är nyrenoverad så allt är jättefräscht

Lena den 11 januari, 2012 kl. 23:11 skrev:

Otroligt bra initiativ, ska med glädje föras vidare!!

Anna Carlsson den 10 januari, 2012 kl. 14:42 skrev:

Vilket bra initiativ av dig!! Vi kommer gladeligen att besöka och rekommendera din sida. Vi har själva två små fyra åringar (korsning Arab/kaspisk häst) som behöver komma ut och även andra hästar i stallet som vill ut och träningstävla! Det här gör det definitivt lättare  Tack!

Alba den 9 januari, 2012 kl. 20:57 skrev:

Himlans bra hemsida (:
Tänkte berätta om världens misslyckade blåbärshoppning på min ridskola. Red min medryttar häst(en privathäst, en stor häst 1.63 cm). Hon är pigg som sjutton i vanliga fall, drar och har sig. Så jag hade en pelhamstång, och spö var ju det jag minst tänkte på att ta med mig in på banan. Vad hände? Hon vägrade två gånger på första, två en gång på andra och två gånger på tredje. Resten av banan gick knaggligt, men vi kom runt i allafall, och jag vann.
Dessutom så sa dem Alba Hammar Eriksson på Edtih, varsågod och rid. Fast hon heter ju Judith xD

Johanna den 20 december, 2011 kl. 17:55 skrev:

Kanon bra hemsida! Markaryds Ryttarförening kommer arrangera en pay & jump en gång varje månad under 2012 i.o.m de nya licensavtalen. Vi kommer givetvis lägga ut datum och tid för det både på denna hemsida och våran egna.
Mvh Johanna

anna hägg den 15 december, 2011 kl. 08:50 skrev:

hej

vad roligt och bra med en sån här samlingspunkt..
Jag är medlem i en liten klubb, som heter Varola stallklubb utanför Skövde.
Vi ordnar nästan bara clear round och andra ”små” tävlingar…

Jag återkommer med glädje när vi spikat våra tävlingar för kommande säsong.mvh

anna

Elin Forsman den 6 december, 2011 kl. 22:19 skrev:

Vad glad jag blev när jag hittade den här sidan!  Kanon bra idé. Ska tipsa när jag ser att det är en pay and jump någon stans.
mvh Elin

Tina den 1 december, 2011 kl. 23:50 skrev:

Tycker detta är en toppen sida
Har länge letat efter något sånt här..Bra gjort!

Måste ge en stor eloge till Skabersjö RF i Skåne,
dom anordnar bra P & J’s (och tävlingar överlag).
Dom har stort och luftigt ridhus med bra underlag och
fina hindermaterial.
Dom är också väldigt bra när det gäller organisationen under P & J’en.
Jag åker gärna dit fler gånger

Erica den 25 november, 2011 kl. 00:05 skrev:

Hej, helt underbar med denna sida och något som jag ”efterfrågat” men inte alls haft tid och själv dra vidare. Har spridit din sida så gott jag kan  . BRA GJORT!! Hoppas många arrangörer/ryttare hittar denna sida för jakten på CR, P&J, programridnignar via alla hemsidor som finns….klockrent med en samlingssida . I östergötland där vi bor finns en mängd stall/klubbar/anläggningar som gör otroligt bra clearrounder i både hoppning och dressyr, programträningar m m.

Sofia den 24 november, 2011 kl. 23:07 skrev:

Toppen att ni starat denna sida…

/// Fia

Ninnie den 23 november, 2011 kl. 16:04 skrev:

Hej!
jag vill säga att jag tycker att du har skapat en toppensida!
Ha det bra !

Ebba Berglöf den 23 november, 2011 kl. 12:01 skrev:

Hej!
Vi har arrangerat Pay and Ride under privat regi i över 1 år nu på Världs Ände utanför Sjöbo. Vi har lagt ned mycket tid,kraft och pengar på att få pefekta underlag, fina tävlinghinder och stor service. Tyvärr har vi haft ett mycket litet startfält många gånger, kanske för att vi inte når ut till alla?
Vilket bra initiativ med denna sida! Vi kommer att fortsätta och de som är intresserade får gärna gå in via facebook: Rytteriet i Sjöbo tryck gilla så får man automatiskt alla uppdateringar. Vi kommer också att arrangera löshoppningar under vintern/våren.
Mvh Ebba Berglöf

Cecilia Johansson den 13 november, 2011 kl. 23:28 skrev:

Hej! Vad bra med en sida för Pay & Ride!
Jag har varit på en del med min dotter och hennes ponny och jag vill speciellt berömma Löddeköpinge RK som sköter detta på ett strålande sätt! Allt flyter på utan problem och väldigt trevligt folk!