Hinner inte riktigt med…

Nu har det hänt så mycket att jag inte riktigt hunnit med att uppdatera här! Kort och gott:

*Startsidan har fått en storstädning för att kunna ta emot det ökade antalet annonsörer som vill synas där.

*Även ”Söksidan” har blivit ommöblerad och fått en klickbar karta.

*Områdena är lite ändrade och följer i stort länsgränserna, utom två områden som är sammanslagna av flera, det är ”Mittsvenska” (Jämtlands och Västernorrlands län) och ”Småland” (Gotlands, Jönköpings, Kalmar och Kronobergs län).

*Några har saknat möjligheten att kunna söka efter sin disciplin/typ av evenemang i hela landet, nu finns den möjligheten! Under kartan på ”Söksidan” kan du välja tex Grönt kort-kurs eller Hubertusjakt och få se vad som ligger inlagt i hela långa landet!

*Många klubbar har nappat på erbjudandet om billig annonsplats, ett par har redan kommit med en färdig annons och fler är på väg. Ett bra sätt att för en (väldigt) billig peng ge ett evenemang lite extra uppmärksamhet, eller varför inte fiska efter fler medlemmar?

*En ny artikel har lagts ut på sidan ”Läs mer” med information främst till arrangörer men egentligen är den nog bra för oss alla som besöker träningstävlingar och andra evenemang som presenteras här på sidan!

Höstask

*Jag har kommit i kontakt med en rad mycket smarta produkter för oss hästmänniskor. Dessa kommer presenteras i separata inlägg framöver, håll utkik!

*Som vanligt är jag väldigt tacksam för all respons jag får, fortsätt skriva! Det är NI som avgör hur sidan utvecklas!

*Till sist har jag naturligtvis lagt ut en mängd nya evenemang som trillat in i mailen, områdena är: Dalarna, Skåne, Stockholm, Södermanland, Uppsala, Västmanland och Östergötland.

Vi hörs!

/Paulina

, , ,