…och lite mera nytt!

Isor

Jag uppskattar verkligen alla synpunkter jag får från alla aktiva besökare på payandride.se! Ett av önskemålen har varit att kunna lägga ett bokmärke på ”sitt område”. Därför har vi byggt om söksidan lite så att varje område har fått sin egen sida där ni kan lägga ett bokmärke för att snabbt kunna titta in och se vilka evenemang som finns!  Som alltid när man ändrar något så blir det lite rörigt… så tills allt är klart får ni ha överseende med röran! En sak vi passat på att förändra i samband med detta är att vi slagit ihop några områden. Mittsvenska/Norrbotten/Västerbotten delar numera lista, vilket känns lite hemskt med tanke på att det motsvarar halva landets yta… men med de få evenemang som publicerats i dessa områden så känns det ändå mest praktiskt. Göteborg/Bohuslän ingår numera i Västergötland.

Kvar blir 15 områden: Blekinge, Dalarna, Gävleborg, Halland, Norra (Jämtlands, Norrbottens, Västerbottens, Västernorrlands län), Skåne, Småland (Gotlands, Jönköpings, Kalmar, Kronobergs län), Södermanland, Stockholm, Uppland, Värmland, Västergötland (inkl Göteborg/Bohuslän), Västmanland, Örebro och Östergötland. De områden som senast blivit uppdaterade är: Halland, Skåne, Småland, Stockholm, Uppland, Västergötland, Västmanland och Östergötland.

Det kommer så småningom fler nyheter och förändringar –  håll utkik! Och framför allt: dra dig inte för att dela med dig av dina synpunkter!!!

Mvh Paulina

,