Inte bara träningstävlingar

Pay and Ride förknippas så klart med träningstävlingar, men jag vill betona lite extra den här hösten att payandride.se är en samlingsplats för ALLA typer av aktiviteter där hästen står i centrum, och ALLA är välkomna oavsett medlemskap. Hästevenemang för alla, helt enkelt! Många har redan tipsat om sina klubbars olika aktiviteter av många slag, men jag är övertygad om att det finns många fler! Många evenemang ställs in på grund av för få deltagare, lägg in det på den här sidan och ni når många nya personer på kort tid! Och det är gratis!

Min önskan är också att payandride.se blir en naturlig knutpunkt för alla olika grenar och discipliner som finns representerade i landet – både för dem som redan är etablerade och särskilt för dem som är relativt nya och okända. Våga prova något nytt! Har du till exempel provat någon Westerngren?

western

Det har varit full aktivitet här framför datorskärmen, har du inte tittat i ”ditt” område på länge så gör det nu! Dessa har fått nya evenemang tillagda: Blekinge, Halland, Skåne, Småland, Stockholm, Uppland, Värmland, Västergötland, Örebro och Östergötland.

Dessutom har vi börjat fila på ett spännande samarbete med några tillverkare av riktigt smarta häst- och stallprodukter, vad det gäller får ni se så småningom!

Lev väl! /Paulina

, ,